Jouw negatieve patronen verdwijnen en maken plaats voor positieve gedachten

SeeItToBelieveIT Coaching

 
Als Mental– en Positieve Groei Coach wil Lisette jou weer laten stralen en ervoor zorgen dat jij in je kracht komt. Met elkaar in verbinding komen, vormt hierin de basis. Om dit te realiseren is een wederzijdse klik een must. In haar kantoor op het prachtige en rustgevende Doornburgh staat de deur open voor een vrijblijvende ontmoeting. Ben jij klaar voor verandering?

Coaching door Lisette

Negatieve patronen doorbreken 
Samen met Lisette kijk je naar jouw triggers en veelal negatieve patronen. Deze negatieve patronen ga jij doorbreken. Hoe? Door te voelen en te geloven dat jij dit kan. Hiervoor is zelfkennis, wilskracht en doorzettingsvermogen nodig. Alleen met deze ingrediënten lukt het jou om die negatieve patronen die in je brein verankerd zitten om te zetten in positieve gedachten en patronen. Krijg je dit voor elkaar? Dan word je niet alleen een gelukkiger mens, maar val je ook niet terug in je oude patroon. Met Lisette als Mental– en Positieve Groei Coach naast en achter je, gaat dit jou gegarandeerd lukken!  
 
Gewenste gedragsverandering 
Neem afscheid van de belemmerende overtuigingen die gevoed worden vanuit jouw brein om maar niet te veranderen. Zolang jij die overtuigingen gelooft, zul jij je doel(en) niet behalen. Met het toepassen van zogenaamde nlp tools, leert Lisette jou anders over jezelf te denken, waardoor je je uiteindelijk anders gaat voelen én anders gaat handelen. Stap voor stap ga jij nieuwe gewoontes aanleren. Door herhalingen te stimuleren ontstaat er een gewenste gedragsverandering.

 

Prijs:
Losse coachsessie: € 60,00,- uurtarief

De prijs van een coachpakket is op maat.

Let op: Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW

Sterker én positiever in het leven staan 
“Lisette straalt rust en vertrouwen uit en is vrolijk en oprecht geïnteresseerd. In een halfjaar tijd heeft ze mij in mijn kracht gezet. Door haar sta ik sterker en positiever in het leven en weet ik dat ik er mag zijn. Haar coaching sessies helpen mij bij mijn waarden en behoeften te blijven, de kracht vanuit mijzelf te halen en lief voor mezelf te zijn.”
 

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Klik hier om direct contact met mij op te nemen.