Bewustwording is the key to success! 

“Ik kan niet afvallen” 

“Ik ben altijd al te zwaar geweest” 

“Anderen lukt het wel, maar mij niet” 

“Ik houd het even vol en val daarna terug in mijn oude patroon” 

“De week is toch al verpest” 

“Na een lange werkdag heb ik dit wijntje wel verdiend”

SeeItToBelieveIT Voeding

Zijn de bovenstaande uistspraken herkenbaar voor jou? En wil je voor eens en voor altijd afscheid nemen van al deze diepgewortelde overtuigingen die jou alleen maar belemmeren om je doelen en verlangens te realiseren? Dan is het tijd om voor jezelf te kiezen en een professional in te schakelen. Lisette is die professional die jou alle tools aanreikt om te bereiken waar jij zo naar verlangt.  

Wat kun je van Lisette verwachten?

Met een maatwerk programma afgestemd op jouw wensen en doelen, gaat Lisette vakkundig met en voor jou aan de slag. Jij bent namelijk iemand die geen zin heeft om voor de zoveelste keer terug te vallen in je oude patroon en gewicht. Goed en gezond eten in combinatie met de juiste mindset spelen hierin de hoofdrol. Tijdens dit traject ga jij niet op dieet en ben je niet druk met het tellen van calorieën, maar leert Lisette jou je te focussen op verandering van levensstijl; gedragsverandering noemen we dat. 

Jij krijgt de regie 

Maar hoe realiseren we die gedragsverandering? Lisette leert jou (weer) te geloven in jezelf. Zij zorgt er op een professionele manier voor dat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt, waardoor je uiteindelijk gaat voelen dat jij de regie krijgt om veranderingen door te voeren. Wanneer je dit écht voelt, gaat het jou ook lukken. Jij bent jouw eigen verhaal en beschikt over het vermogen om jezelf te herschrijven.  

Etiketten leren lezen 

Lisette geeft je tips en adviezen in het lezen van etiketten. Zo weet jij precies waar je op moet letten tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen. Daarnaast geeft ze je duidelijkheid over toegevoegde suikers. Ook praat ze je bij over de feiten en fabels van voeding, waardoor je straks kiest voor goede én voedzame producten en de dikmakers buiten de deur houdt.  

 
Bewustere keuzes maken 

Lisette leert je niet alleen bewustere keuzes te maken, maar ook bewuster te eten. Je gaat niet minder eten en meer bewegen, maar voedzamer eten en meer bewegen. En wees gerust; ook genietmomentjes maken deel uit van traject. Op deze manier blijft het letterlijk en figuurlijk behapbaar!  

Ook de beste versie van jezelf worden?

Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Klik hier om direct contact met mij op te nemen.