Jouw persoonlijke route naar succes!
Alles voor een gezonde levensstijl
Voor de beste versie van jezelf
Omdat je het waard bent.

Werkwijze

Lisette is ervan overtuigd dat jij jouw doelen kunt behalen zodra jij in jezelf gaat geloven en gaat je hierbij helpen. Ze rijkt jou de tools op een presenteerblaadje aan, maar je moet zelf die bal in het doel koppen. Ben jij er klaar voor? Claim dan nu je succes en zet de eerste stap om een betere versie van jezelf te worden. Dit doe je door simpelweg een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Hieronder lees je hoe Lisette te werk gaat.

Wat kun je van Lisette verwachten?

1. Vrijblijvende kennismaking

Lisette staat te popelen om voor en met jou aan de slag te gaan. Wil jij dit ook? Dan nodigt ze je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in haar kantoor in het prachtige Doornburgh; een fijne en laagdrempelige plek waar jij je verhaal en eventuele doelen kenbaar kunt maken. Tijdens dit gesprek wordt het snel duidelijk of er een wederzijde klik is. 

 
2. Advies op maat 

Op basis daarvan volgt een advies op maat. Dit kan een standaard pakket of juist een volledig traject zijn. Zie het als een persoonlijk plan, waarin jouw doelstellingen vastgelegd worden. Lisette stippelt jouw route tot succes voor je uit, maar jij hebt zelf de touwtjes in handen en bepaalt het tempo.  
 
3. Meten is weten 

Lisette kijkt verder dan alleen de getallen die de weegschaal aangeven. Ze wil niet te veel de nadruk leggen op het gewicht, maar focust zich op het eindresultaat. Als client bepaal je zelf of je gemeten en gewogen wilt worden. 

4. Voortgangscontroles

Stimuleren, motiveren én controleren; dat is wat Lisette continu doet. Ze probeert het beste in jou naar boven te halen en stuurt zo nu en dan bij. Jouw persoonlijke plan van aanpak vormt hierin het uitgangspunt. Samen met jou zal Lisette er alles aan doen om het traject op maat tot een succesvol einde te brengen. Het resultaat? Een betere versie van jezelf! Jij kan meer dan dat je zelf denkt! 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Vraag via dit formulier een vrijblijvend gesprek aan. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen nadat jij dit formulier invult!

Klik hier om direct contact met mij op te nemen.